Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /var/www/sgee_finlande/front/include/header.inc.php on line 56
Tilaopas – Keitä olemme?
Tila Opas
 

Keitä olemme

Järjestäessäsi yritystilaisuutta

Järjestäessäsi yksityistilaisuutta
 
Etusivu
Ota yhteyttä
Keitä olemme?
Laki ja määräykset
Ohje

Haku alueittain
Haku tilaisuuksittain
Haku tiloittain
 
 
Tilaopas on hakukone, jonka avulla löydät juhlapaikat sekä kokoustilat kaikenlaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin Suomessa.

Tilaopas.com on helppokäyttöinen, nopea ja täysin ilmainen: 3 nopean vaiheen kautta löydät juuri Sinulle sopivat juhlapaikat ja kokoustilat!

1. Vaihe : Valitse haluamasi sijainti
2. Vaihe : Valitse osanottajien lukumäärä
3. Vaihe : Valitse tilan tyyppi

Jos olet yksityinen henkilö, voit löytää unelmiesi juhlapaikat häiden viettoon, valmistujaisiin tai syntymäpäiville. Siirry tästä suoraan hakuun!

Jos taas tarvitset tilaa yrityksen tarpeisiin, voit löytää sopivat kokoustilat kongressin, tapaamisen, seminaarin tai yritysjuhlan järjestämiseen. Muotimaailman ammattilaiset voivat löytää tiloja muotinäytöksille, elokuva-alan ammattilaiset ja valokuvaajat voivat löytää kuvauspaikkoja. Siirry tästä suoraan hakuun!

Olet sitten yritys- tai yksityistä tapahtumaa järjestämässä, Tilaopas on kattavin löydettävissä oleva luettelo Suomen juhlapaikkojen ja kokoustilojentilojen tarjonnasta. Tarjoamme klassisten tapahtumapaikkojen, kuten hotellien, ravintoloiden, kartanoiden ja kongressikeskusten lisäksi myös erilaisiin tilaisuuksiin sopivia kellareita, tehdastiloja sekä laivoja.

Tilaopas.com kuuluu SGEE Tilaopas -ryhmään ja toimii useissa Euroopan maissa ja Yhdysvalloissa. Siksi Tilaopas on paras työväline löytääksesi sopivat juhlapaikat ja kokoustilat järjestämällesi yritys- ja yksityistilaisuudelle ympäri maailmaa!

www.ultimatevenue.com --> Iso-Britannian ja Irlannin juhlapaikat sekä kokoustilat kaikenlaisiin tapahtumiin.

www.ultimatevenue.us --> Yhdysvaltojen juhlapaikat ja kokoustilat listattuna.

www.espacioseventos.com --> Tilaoppaan hakukone yritys- ja yksityistilaisuuksiin Espanjassa.

www.locationeventi.com --> Löydä sopiva juhlapaikka tai kokoustila Italiasta.

www.sammenkomst.com --> Suunnitteletko yksityis- tai yritystilaisuutta Norjassa?

Tilaopas.com pyrkii olemaan moderni ja ajantasainen ja siksi sen sivuja päivitetään jatkuvasti. Uusia juhlapaikkoja ja kokoustiloja lisätään joka päivä!

Jos sinulla on vaikeuksia sivumme käytössä, ohjeesta löydät ehdotuksia haun suorittamiseen.

Kaikki ideat ja ehdotukset ovat tervetulleita parantamaan sivujemme toimivuutta. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@tilaopas.com.

Tervetuloa Tilaoppaaseen!


 
 
 
Copyright © 2008 Tilaopas
Valid XHTML 1.0 Transitional