Ultimate Venue USA
 

Linkit


Järjestäessäsi yritystilaisuutta

Järjestäessäsi yksityistilaisuutta
  Etusivu
Ota yhteyttä
Keitä olemme?
Laki ja määräykset
Ohje
Haku alueittain
Haku tilaisuuksittain
Haku tiloittain
 
Jos haluat oman linkkisi tänne, ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja liitä viestiin sivustosi nimike, URL sekä sivuston kuvaus.

Häät
Kauneuden Paratiisi on kynsituotteiden erikoiskauppa, joka loihtii sinulle hetkessä kauniit kynnet juhlaan kuin juhlaan.


Naimisiin.info - HääportaaliNaimisiin.info on suosittu hääportaali, josta löydät kaikkea häihin liittyvää aina keskustelufoorumin puheenaiheista hääoppaan neuvoihin ja verkkolehden artikkeleihin asti. Sivuilla vierailevat tuhannet morsiamet ja sulhaset joka päivä, ja sivusto on mahtava tiedonlähde kaikille häitä suunnitteleville ja niistä haaveileville.Oulun Juhlamestarit järjestää juhlatilaisuudet tarjoamalla avun juhlien ja tilaisuuksien suunnitteluun, järjestämiseen ja toteuttamiseen. Juhlamestarit toteuttavat sinulle häät, polttarit, syntymäpäivät, lasten juhlat, nuorten diskot, perhejuhlat, tapahtumat ja tilaisuudet laadulla ja tyylillä koteihin ja yrityksiin Oulussa ja lähialueilla.


Tilaa meikkitaiteilija kotiisi! Jos haluat ammattitaidolla tehdyn meikin joka tuo esille parhaat puolesi ja korostaa omia värejäsi, valitse Heidi M.A.K.E.U.P. Tulet ihastumaan peilikuvaasi! Heidi loihtii sinulle kauniin häämeikin tai juhlameikin hetkessä tai muuttaa sinut täysin tunnistamattomaksi naamiaisia varten. Edustava päivämeikki sopii tärkeään tilaisuuteen, kuten työhaastatteluun, treffeille, edustustilaisuuteen jne. Palvelun saa Helsinki-Espoo-alueella, tarvittaessa myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Ota yhteyttä kun tarvitset meikkausta – tai hemmottele ystävääsi lahjakortilla!


Tarvitsetko valokuvausammattilaisen apua esimerkiksi lehti- yritys- tai hääkuvausksissa? Nina Dodd on mainetta niittänyt valokuvaaja, joka auttaa sinua ikuistamaan elämäsi tärkeimmät hetket kauniisti ja vuosien ammattitaidolla


Hyvät vinkit, linkit ja muut ajankohtaiset neuvot eri juhlatilaisuuksiin löydät Juhlitaan.net sivustolta. Tarjolla myös ajankohtaista informaatiota juhliin liittyvistä ajankohtaisista messutapahtumista.


Tapahtumat ja Juhlat
Oletko etsimässä kauniita hää- ja juhlapukuja edullisesti? Entäpä muita asusteita, hiuskoristeita tai juhlaan liittyviä tarvikkeita? Löydät kyseiset tuotteet helposti ja vaivatta Niinatar sivustolta.


Elävää musiikkia jokaiseen juhlaan Illanorkesteri.net sivustolta.


Ruska on vuonna 2005 Helsingissä perustettu yhtye, jonka musiikki on tyylillisesti lähellä brasilialaista sambaa ja bossa novaa, jotkut kappaleet soitetaan kuubalaisen sonin rytmissä. Kappaleet on sovitettu yhdessä, nyansseja etsien ja yhteissoiton tunnelmaa hakien. Laulujen suomen-, englannin-, espanjan-, ranskankielisissä sanoissa lauletaan rakkaudesta, elämästä, ilosta ja pettymyksistä. Ruska-yhtyeen musiikki on intiimiä ja helposti lähestyttävää.


Pohjantähti koostuu neljästä nuoresta, mutta kokeneesta muusikosta. Orkesteri on perustettu vuonna 1995 ja esiintynyt koko 12-vuotisen historiansa ajan säännöllisesti enimmäkseen yksitystilaisuuksissa, mutta myös tanssilavoilla ja festivaaleilla. Pohjantähden ohjelmisto sisältää monipuolista tanssimusiikkia; sekä vanhoja, tuttuja tanssikappaleita, että uudempia iskelmiä ja tämän päivän hittejä. Pohjantähti viihdyttää tanssiyleisöä mukavalla soitannolla ja saa kuuntelijansa viihtymään niin juhlissa kuin tansseissakin.


Juhlia suunnittelee ja toteuttaa juhlia ammattitaidolla. Juhlasuunnittelun ja -toteutuksen tavoitteena on saada aikaan loistavasti onnistuneet juhlat, joista kaikille jää hyvä mieli. Juhlia ratkaisee tilanteen yhdistämällä ammattimaisen projektisuunnittelun ja -johdon juhlimiseen. Kun taustalla on huolella jaoteltu, vastuutettu, aikataulutettu ja hinnoiteltu juhlasuunnitelma, voit rauhallisin mielin keskittyä itse juhlimiseen.


Anglia Orkesteri on harrastuspohjalla toimiva kokoonpano. Aikojen saatossa orkesteri on keikkaillut vaihtelevalla rytmillä ja esiintymiset ovat painottuneet pääosin yksityistilaisuuksiin, perhejuhlista pikkujouluihin ja yritysjuhliin sekä asiakastilaisuuksiin. Jos haluatte löytää juhliinnehyvän tunnelman luovan yhtyeen, joilta onnistuu humppa, jenkka, fox, tangot, valssi, iskelmä, finnhits, lattarit, swing, pop, rock, disco ja soul, ottakaa yhteyttä Anglia Orkesteriin.


Banditori on talkoovoimin toimiva 10 freelance orkesterin koti. Löydät täältä parhaat freelance orkesterit sekä trubaduurit. Suorat kontaktit suoraan orkestereihin, ei turhia välikäsiä, ei ylimääräisiä kustannuksia.


Tarvitsetko kukkatoimituksia pääkaupunkiseudulle; Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kauniainen? Kukkakauppa Kaisaniemen Kukka on tässä tapauksessa erittäin hyvä valinta! Morsiuskimput, vieheet, heittokimput ja juhlapaikka-asetelmat. Hautajaiskukat, hautavihkot ja seppeleet. Leikkokukat, kukka-asetelmat, kukat onnitteluihin ja muistamiseen. Kukkatoimitukset kotiosoitteisiin, yrityksiin, sairaalohin jne. Myös hautavihkot ja -kukat haluttaessa kotiin, siunauspaikalle, tai ne voi noutaa liikkeestä Kaisaniemenkadulta.


Lahjapalvelu Marilie on täyden palvelun lahjatavarakauppa verkossa. Sisustus, lahjat ja herkut saat suoraan kotiisi, toimitamme myös suoraan lahjan saajalle.


Yhtyeet, orkesterit ja elävä musiikki osoitteesta www.yhtyeet.net


Oivameininki Oy on Oulussa toimiva yritys, jonka toimialana on elämysten tarjoaminen yksityisille ihmisille sekä ihmisille yritysten takana. Oiva Meininki Oy tuo maahan juhlissa ja tilaisuuksissa tarvittavia oheismateriaaleja hää- ja juhlapuvuista sisustusmateriaaleihin. Yrityksille yhtiö suunnittelee ja toteuttaa markkinointikampanjoita sekä järjestää koulutus- ja asiakastilaisuuksia.


Pinjata verkkokaupasta löydät helposti kattauksen, koristeita ja muuta rekvisiittaa erilaisiin teemajuhliin, kuten syntymäpäiville, pikkujouluihin, vapuksi tai Halloween-juhliin. Pinjatalla on Suomen laajin pinjatavalikoima! Lisäksi tarjolla on runsaasti korkealaatuisia leluja, mm Lunby-nukkekoteja, Micki-leluja, Bullyland-hahmoja, zoobeja ja paljon muuta kivaa!


Annin Juhlapalvelu on tunnettu pääkaupunkiseudulla jo yli 30 vuoden ajan erilaisten tilaisuuksien järjestäjänä. Teemme kaikki tuotteet itse ja meiltä saa käyttöön myös astiat ja tarjoilijat. Voit tilata isot juhlat tai pienet juhlat, voit myös tilata suosittuja täytekakkuja tai voileipäkakkuja sekä kovan suosion saaneita kuvakakkuja. Käy tutustumassa toimintaamme kotisivujemme kautta ja ota yhteyttä jos heräsi mielenkiinto.


Muut
Ilmaisia elokuvia, leffamokia, nippelitietoa ja äänitiedostoja JonHs.com sivustolta.


Majakat.com näyttää tien nettiin! Sivustolta löydät suuren määrän linkkejä eri kategorioihin liittyen.


Linkit24.com on suomalainen linkkihakemisto jonne voit lisätä linkin ilmaiseksi. Linkkihakemiston kategoriat ovat mm. aluelliset yritykset, auto, kotisivut, autokaupat, veneet, koti, rakentaminen, puutarha, urheilu, matka, matkaoppaat, retkeily, verkkokauppa, tietokoneet, pelit ja MP3-soittimet. Maksullisena palveluna Linkit24.com toteuttaa myös yritysten esittelysivuja jotka tuovat lisää kävijöitä verkkosivuillesi ja parantavat niiden sijoittumista hakukoneissa halutuilla avainsanoilla.


Jos haluat löytää kaikenlaista leikkimielistä itsellesi, lähimmillesi tai lahjaksi Gadgets.fi verkkokauppa on valintasi!


Oletko etsimässä sisustukseen, koruihin, nostalgiaan, kristalleihin, valaisimiin tai vaikkapa julisteisiin liittyviä lahjaideoita? Jos vastasit kyllä, Casadora.net on ostopaikkasi internetissä. Sivustolta löydät helposti ja nopeasti lahjat juhliin kuin juhliin.


Puskaradio.net sivustolta löydät aidot mielipiteet ja arvostelut tuotteista ja palveluista. Puskaradiossa voit arvostella tai lukea muiden tekemiä arvosteluja erilaisista palveluista ja tuotteista. Kyseisen sivuston tarkoitus on auttaa kuluttajia löytämään mahdollisimman helposti ja nopeasti parhaimmat tuotteet ja palveluiden tarjoajat.


Löydät useita monipuolisia linkkejä Janne Luukkonen & luotisuora jakaus sivustolta.Kuljetuspalvelut
Kokouspaketit, ohjelmapalvelut ja kuljetuspalvelut yhdestä samasta osoitteesta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Klikkaa Tilausajot.com ja tutustu!


Tyylikkäät autot juhlaan kuin juhlaan nopeasti ja vaivatta. autovuokraamosta saat taatusti vastinetta rahoillesi.


 
 
 
 
Copyright © 2007 Tilaopas
Valid XHTML 1.0 Transitional