event
   


Järjestäessäsi yritystilaisuutta

Järjestäessäsi yksityistilaisuutta
 
Etusivu
Ota yhteyttä
Keitä olemme?
Lait ja määräykset
Ohjeet

Haku alueittain
Haku tilaisuuksittain
Haku tiloittain
 
  Tervetuloa sivulle Tilaopas.com
Etsitkö tilaa tai tapahtumapaikkaa järjestääksesi yritystilaisuuden, kuten kokouksen Helsingissä, seminaarin Turussa, kongressin Oulussa? Haluatko järjestää tyylikkään illallisgaalan, näyttelyn tai pikkujoulut? Vai tarvitsetko uuden kuvauspaikan elokuvaan, näyttävän tilan tuote-esittelyä tai muotinäytöstä varten?

... vai haluatko järjestää yksityistilaisuuden, kuten häät, syntymäpäivät, valmistujaiset tai ristiäiset? Ehkäpä jotein yksinkertaista tai rauhallista, kuten konsertin tai teatteriesityksen?

Tältä sivustolta löydät yli 900 tilaa ja tapahtumapaikkaa kaikkialta Suomesta! Valittavana on mitä erilaisempia tiloja maaseudun kartanoista ja huviloista kaupunkien kongressikeskuksiin ja ravintoloihin. Järjestä työpaikan pikkujoulut kasinolla Helsingissä tai häät tunnelmallisessa huvilassa Turussa!

Valitsemalla alla olevista valikoista alueen, jossa haluat järjestää tilaisuuden, pääset eteenpäin haussa. Halutessasi voit myös siirtyä suoraan etusivullemme www.tilaopas.com, josta pääset hakemaan sopivaa tilaa yritys- tai yksityistilaisuudelle koko Suomessa!
 

Voit valita esimerkiksi yhden näistä upeista tiloista...

  Tilaopas tarjoaa yli 900 tapahtumapaikkaa ja tilaa kaikkialla SuomessaJos haluat, voit valita suoraan haluamasi sijainnin allaolevasta valikosta:
 
 
Copyright © 2008 - Tilaopas